Bye-bye 2015, üdvözlünk 2016

2015-ben többet volt a kezemben a fényképező,  újra teszteltem és fotóztam autókat. 2015-ben végre teljesen magam mögött hagytam a múltat és újra fotóztam koncertet, de amit még jobban élveztem: koncertet szerveztem, hangosítottam és egyre többet tanultam (tanulok) a fényekről.

Ami számomra nagyon különleges 2015-ben: sípályán indult és ott ér véget.

Köszönöm, hogy olvassátok az írásaimat, nézitek a képeimet és köszönöm a sok támogatást visszajelzést, lájkokat és megosztást.

2016-ra mindenkinek kívánok egy szuper folytatást. Ami elmúlt azt nem lehet megváltoztatni így érdemes a jóra emlékezni és arra építkezni. Legyen egy olyan évetek, amiben megtaláljátok magatokat, fejlődtök, kihasználjátok a lehetőségeket és megtaláljátok az saját életetek értelmét!

“Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám.” Jeremiás 29:11-13

Bár sok szelfit szoktam készíteni, itt a blogon ritkán találni rólam fényképet! Sokan kérdezik, hogy viszed a fényképezőt a sílécen?

Felszerelés:

  • Lowepro Flipside Sport 10L AW
  • Cotton Carrier mellény
  • Drift Ghost S + számos rögzítő adapter (sisak, szemüveg, bot, stb)
  • Canon 5D MkII + 24-105 és 70-200 f4

 

img_6425

Péter a sípályán majdnem teljes fotós/filmes felszerelésben.

Comments

comments

Szóljon hozzá!

%d bloggers like this: