Első Emelet – A film NEM forog tovább – könyvbemutató, dedikálás

Megjelent egy könyv, ami összefoglalja az Első Emelet zenekar elmúlt 30 évét. Megjelent egy könyv, amivel lezárul egy korszak. Megjelent egy könyv, ami sajnos még mindig nem tudta az eredeti felállásban egy helyre hozni a zenekart. Megjelent egy könyv ami tartalmazza a nagysikerű múltat és az izgalmas elmúlt 5 évet. Megjelent egy könyv aminek a dedikálásán sorban álltak a rajongók. Rajongók, akik nélkül szerintem az elmúlt 5 év nem működhetett volna. Sokszor a szakadó esőben szinte csak ők (mi) voltak (voltunk) ott és persze a Zenekar. Megannyi kaland, ami összeköt minket. Megannyi élmény, amit senki nem tud elvenni tőlünk. Megannyi emlék, amiből lehet meríteni, ami lehetőséget ad arra, hogy megálljunk és visszanézzünk.

De a dedikáláson mindenki előre nézett… mindenki azt várta, hogy az aláírok asztalához érjen. Sokan örömmel üdvözölték Csabit újra a srácok között, sokan örömmel látták, hogy Várkonyi Attila (alias DJ Dominique) is eljött, sokan hiányolták Geszti Pétert, aki része lesz az utolsó koncertnek és sokan hiányolták Michelt (Szentmihályi Gábort), mert nélküle sem a zenekar múltja, sem a munkássága nem teljes.

Öröm volt látni, hogy Hastó Zsolti és Kelemen Tomi is ott voltak és különleges élmény volt a Nyedával a zenekar roadjával is dedikáltatni a könyvet, aki még saját fejezetet is kapott. Azért Micu (Marczell Miklós) és Berkes Zoli hiányoztak. De így is jó volt!

Ha már érzések, akkor a teljességhez hozzá tartozik: “vége” hangulat volt. Gabika rohant, Béla nem kereste az emberek társaságát, Gábor bevállalt néhány fotót, Öcsi beszélgetett az emberekkel, de ott volt a levegőben: ezzel vége. Különösen azért, mert be lett harangozva, ez az utolsó alkalom, hogy lehet találkozni személyesen a srácokkal – a koncert után nem lesz dedikálás, nem lesz beszélgetést. Pedig szerintem a rajongók számára mindig ez volt az Első Emelet.

És azért készült néhány fénykép, ami felkerült a Facebookra. Ott lehet kommentelni és lájkolni: KATTINTS IDE.

Vagy ha csak megnéznéd a képeket akkor itt is nézhető:

 

Comments

comments

Szóljon hozzá!

%d bloggers like this: