Győztes videó – Viadal Sítábor Ausztriában

A fotózás és filmezés nekem alapvetően hobbi. Időről időre vállaltam (vállaltunk) olyan munkákat is amelyekért fizettek és ez jó, mert az eszközök drágák és könnyít az ember életén ha az eszköz kitermeli részben vagy teljesen az saját bekerülési árát.

Az igazi siker azonban mások elismerése, ha látom, hogy tetszik neki, ha örömet szerzek a “fogyasztóknak”. Ha egy fényképemet sokan megosztanak, ha egy fényképet lájkolnak, ha egy fénykép újságban jelenik meg vagy valamilyen promóciós anyag alapját képezi, nekem az számít igazi elismerésnek. Ilyen élmény volt, hogy  a képeim alapján beválasztottak a Mazda Route3 kalandba, jó volt viszontlátni az Első Emelet fotóimat számos fórumon, de ilyen büszkeség az is, hogy a zene.hu-n az én írásom jelent meg Illényi Katica januári nagykoncertjéről.

Tavaly készítettem egy rövid összefoglalót a Viadal SE sítáborjáról, csak emléknek és kedvcsinálónak az egyesülettel ismerkedők számára. Idén jött egy felhívás az osztrák turisztikai hivataltól és az egyesület benevezett a videóval. Nyertünk! Így a síoktatókkal és néhány barátommal áprilisban ajándék síelésre mehetünk Schladmingba.

Sokszor próbáltam különböző pályázatokra nevezni saját fényképpel, de az alapvetően negatív kritikák és a sokszor befolyásolt végeredmény elvette a kedvemet. Ezzel szembern külfödiként, egy másik ország pályázatán nyerni nagyon nagy megtiszteltetés és elismerés.

Köszönöm nektek akik követtek, olvastok és sokszor bátorítotok, mert ez ad kedvet és erőt az egészhez! Szóval ez most nektek is szól!

És külön köszönöm a Hellner családnak a sok bátorítás és elismerést. Jó veletek együtt sízni, jó veletek együtt lenni és jó a Viadal részének lenni!

Comments

comments

Szóljon hozzá!

%d bloggers like this: