Hogyan kapcsolódik a laposüveg és a Mazda6

Nem! Még nem alkohollal megy a Mazda, sőt ittas állapotban még a biztonságos Mazda6-ost is tilos vezetni. Biztos lehetne több elméletet gyártani, de inkább elárulom, mert a kapcsolat eddig a pillanatig számomra sem volt egyértelmű.

Ma csomagot kaptam, ami ráadásul nem is hagyományos postai csomag volt, hanem gyorsposta hozta. Ilyenben általában fontos iratokat vagy feladatot szoktak küldeni a külföldi partnerek. A csomag Szlovéniából jött, ráadásul a feladó neve teljesen ismeretlen volt számomra.

Együtt tudtok velem érezni? Szerintem mindenki szeret csomagot kapni és a meglepetéseket is nagyon szeretjük. Hát itt most minden adott volt… A nagy műanyag borítékban egy papírba csomagolt doboz volt, kézzel címezve… egyre izgalmasabb…

És a doboz mellett egy levél… kézzel írva…. hihetelen érzés kézzel írt levelet kapni, amit személyesen neked írtak… elszoktunk tőle. Amikor elkezdtem olvasni, akkor döbbentem rá, hogy ki is küldte:

Egy éve amikor hazaértünk Szibériából része lettem a Mazda3 bevezetésének, végigjártam az országot, roadshow-ztunk és egyik alkalommal az Autonavigator.hu is felkért, hogy fotózzunk együtt. A fotózás közepesen jól sikerült, ellenben jó kaland lett belőle. Amiről írtam is itt a blogon: Újságíró szervíz – telefonos segítséggel és KwikFit támogatással és az írás párját az autonavigator.hu-n is megtalálhattátok: Szerelés lett a fotózásból, így is élmény volt.

Annyit tudtunk, hogy az autó hazaért és bár minden kapcsolatot megmozgattunk, nem sikerült információt szerezni újdonsült szlovén ismerőseinkről. Időről időre eszembe jutott a kaland, de már nem is reménykedtem, hogy bármit hallani fogunk a járműről.

IMG_0670.JPG

Nos, egyszer minden történet véget ér. Most már tudom, hogy Rudi 2014. november 9-én épségben és biztonságban hazaért Ljubljanába. Az autója azóta is hibátlanul működik és örömmel gondol vissza arra, hogy egy márkatárs segített neki. Rudi, köszönöm a levelet és hogy gondoltál rám! A levél mellett küldött egy apró ajándékot is, melyhez üzenetként azt írta, hogy ezt barátokkal együtt érdemes használni és jól jöhet kemény helyzetekben…

De azért legyünk óvatosak: Mindenki döntse el! Iszik vagy vezet!

És még egy tanács, ha Kedves Olvasó, Te vagy az, akinek lehetősége van segíteni, tedd meg… jó érzés segíteni és nem utolsó sorban másoknak is különleges pillanatokat szerezhetsz!

Íme az ajándék:

IMG_0668.JPG

 

 

 

 

 

Comments

comments

Szóljon hozzá!

%d bloggers like this: