Milyen lesz az iPhone8? Az én tippem…

Ez most egy szokatlan írás lesz tőlem, nem tervezek megmondó ember lenni, de most sokakkal beszélgettem és arra jutottam, hogy leírom az én elképzelésemet. Jó lesz visszanézni, jó lesz kipipálni vagy áthúzni a tippeket. Mire számítok az iPhone 8-tól, bár szerintem nem ez lesz a neve?

Az első iPhone bemutatója után nagyon vágyta, hogy nekem is legyen egy ilyen készülékem, majd egyszer csak érkezett egy Amerikából, ami egy AT&T-s készülék volt. Akkor ezt napokig forgattunk és csak csodáltuk, de használni nem tudtuk. Lassan sikerült megtalálni a kiskapukat és életre kelt. Megdöbbentő volt, különleges és közben használhatatlan telefonként, legalábbis az akkor Nokia készülékekhez képest telefonként komoly visszalépés volt.

Azóta iPhone-t használok, minden alkalommal az új formát választottam a sebességgel és a technológiai újításokkal szemben, így volt 3G, 4, 5 és most egy iPhone6. Mindig el tudtam adni a készüléket jó áron és idén először nem váltottam. Bár az iPhone7 megjelenését követően elcsábultam, de mégis úgy érzem, hogy megakarom várni az új, jubileumi, 10 éves iPhone-t jövőre!

Mire számítok?

2016.12.01-én rögzített tippek:

  • megszűnik a SIM kártya – az Apple megint nyomást gyakorol a szolgáltatókra és aki árulni akarja az új, még jobb, még gyorsabb és még erősebb iPhone-t az bevezeti
  • eltűnik a fizikai gomb – vagy az egész kijelző vagy csak egy rész a taptic engine-nel meghajtott gomb lesz
  • maradni fog a lightning csatlakozó
  • javítanak a vízállóságon
  • az iPhone6-osban megjelent már a görbített üveg a kijelzőn és szerintem ezt tovább görbítik.
  • szerintem új nevet kap és nem “sorszámot”: pl. a nagyon új iPhone
Forrás: www.itechpost.com

Forrás: www.itechpost.com

Comments

comments

Szóljon hozzá!