The Pulse Band – valami új kezdődik

Pénteken (augusztus 5-én) este a különleges koncertet hangosíthattam. Kiváló keresztény zenészek alapítottak egy új formációt, amivel a Montázs Art Caféban léptek fel először.

The Pulse Band – lájkoljátok a Facebook oldalukat és hallgassátok meg őket élőben!

Sokukkal már “zenéltem” együtt és néhány hete hasonló felállásban hallottam már őket, így amikor megkértek, hogy üljek oda a keverő mögé, nem is volt kérdés. A külön élmény volt, hogy a közönség sorai között is rég nem látott zenész ismerősök és barátok tűntek fel.

Az csak zárójelben szabad megjegyezni, hogy Simi a basszusgitáros srác szintén nagy Miata rajongó és jobb egyben utasként a basszus ládáját hurcolja a koncertekre.

A banda most még elsősorban feldolgozásokat játszott és kicsit érződött az első “éles” közös koncert feszültsége, de a szünet utánra feloldódtak a srácok és már lényegesen lazábban nyomták a ritmust. Nem tartom magam szakmailag eléggé felkészültnek, hogy a zenészeket értékeljem, de ahogy az elején is említettem kiváló muzsikusok és különleges emberek. Timo (Makaji Timotej), a formáció megálmodója, gitárszólóival, Géczi Laci pedig szaxofonon és a szájharmónikán hozták azokat az egyéni villanásokat, melyek a Pulse élményt adták. Schafare Jocó kiválóan dobolt és ha már zenész karakterekről beszélünk akkor Simi (Kovács-Simon János) kesztyűs “bőgőzése” mellett sem szabad elmennünk. A teljességhez szükség volt Braun Zolira a billentyűkön. A zenei és látvány értéket (Chernel) Hilda tette teljessé, aki ragyogó kék ruhájában, sugárzó mosolyával és nagyon kellemes hangjával szenzációs volt. Sőt az énekesnő lábában ott volt a boogie is, így amikor jöttek a dinamikusabb, gyorsabb dallamok, azonnal magasabb tempóra kapcsolt és szinte talpra állította az ülő közönséget is.

20160805_ThePulse_koncer_IMG_4290

 

Még néhány talpalávaló nóta és lehet táncos estére váltottunk volna 🙂

Hölgyem, srácok! Csak így tovább, nekem nagyon tetszik és szerintem még fogunk együtt zenélni. Addig is, keverés közben lőttem néhány képet, íme:

 

A Facebook-on is megtaláltok néhány képet. Érdemes lájkolni és megosztani, mert ezzel is segítjük őket!

 

Comments

comments

Szóljon hozzá!