Versenyben a rajongókkal a rajongókért #friendsofMX5

Az új MX-5-ről elfogult és elfogulatlan is csak rajongással tud beszél. Azok, akik valaha birtokoltak már egy ilyen autót, jellemzően fanatikussá váltak. Egy ikonikus modell, amely réteg autó és mégis tömegeket szólít meg – több mint 960 ezer példányt gyártottak a négy generációból 2015 júniusig. Az igazi rajongók pedig rendszeresen összejönnek, találkoznak, egymás autóját csodálják és evangelizálnak.

Ez egy olyan érték, amit meg kell fogni, egy olyan érték amire érdemes építeni. Ráadásul nem csak a rajongók ilyenek, de az a csapat is, aki a Mazdánál ezzel a modellel foglalkozik. Már február óta tudjuk, hogy készül valami, mert a Friends of MX-5 program akkor indult és már akkor szó volt egy olyan versenyről, amire meghívják a rajongókat, egy céllal: életreszóló élményt szeretnének adni.

Az előzetes sajtóinformáció szerint online és pályaversenyek alapján kerülnek ki azok, akik Barcelonában összemérhetik tudásukat a 2016-os Mazda MX-5 Cup versenyautóval. 5 szerencsés versenyző pedig a Mazda versenypályáján Laguna Secaban is versenybe szállhat a Mazda MX-5 Global Cup-ban.

download.ashx-3

 

Ahogy Wojciech Halarewicz fogalmaz:
“A Friends of MX-5 program egy kiváló lehetőség a Mazdának, hogy valamit visszaadjon az elkötelezett rajongóknak és ezzel együtt újakat is gyűjtsön olyan élményekkel, amelyek túlmutatnak magán az autón.”

Most indulok Barcelonába, és ahogy a részletekről információt kaptunk, biztosan kipróbáljuk a szimulátort és talán módunk lesz megpróbálni a képeken látható versenyautók egyikét is. Az biztos, hogy ismét sok élménnyel, képpel fogok visszatérni. Figyeljetek, mert ez most mindenkinek szól és szerintem az eredménytől függetlenül nagy élmény lesz résztvenni benne… hangoljatok! …..

download.ashx-2

 

Comments

comments

1 comment for “Versenyben a rajongókkal a rajongókért #friendsofMX5

Szóljon hozzá!

%d bloggers like this: